Snack & verkstad

Snack & verkstad

"Ekshärligt!" är en informell umgängesform för oss som bor här och den kan beskrivas som "en initiativbaserad utvecklings- och uppmuntringsallians". Nu tar vi nästa steg som är lite kaxigt: Ekshärad skall bli det bästa stället i Sverige för flyktingar! Redan från början har ekshäringarna varit fantastiska på att bry sig och ta hand om våra krigsdrabbade vänner, det här projektet initieras av några företagare i Ekshärad som vill hjälpa asylsökande och nysvenskar in på arbetsmarknaden.

Här kan du läsa om våra visioner, idéer och resultat:

<< Här har du vår ursprungliga projekt-beskrivning som förklarar hur vi tänker och vad vi vill åstadkomma med vårt lite uppkäftiga tilltag.

 

 

 

 

<< Och här är en redovisning av vad vi åstadkommit under projektet första halvår. Det gick bättre än vi trodde!

 

 

 

Detta är vår vision om en fortsättning på den integration vi påbörjat. ArbetsSkaparna är världens bästa starta-eget-kurs eftersom vi använder verkligheten som kursplan!

 

Här är en kort presentation av ArbetsSkaparna på svenska där vi beskriver hur du kan anställa dig hos oss och förverkliga din egen affärsidé.

 

 

Here you will find a short presentation of ArbetsSkaparna in English where we describe how you can employ yourself and realize your business idea.